Succes; Rønne Åben Havn

 

Tak for stor spørgelyst, deltagelse og nysgerrighed ved Rønne Åben Havn eventet.

Ved Vindmøllestanden var der travlhed, OCB flaget blafferede og det var en stor fornøjelse at fortæller om de erhvervsmuligheder, som medlemmerne i Offshore Center Bornholm allerede nu har kunnet gribe, som følge af projekter på Rønne Havn.

Endelig kvitterede gæsterne for den visuelle oversigt over havvindmølleparker, det er planlagt i Østersøen, og hvor man ser at Bornholms geografiske beliggenhed er ideel.

Mere end 1300 tog en tur på havnen.

Event: Droner g ROV'er - logistik og servicehub Bornholm

Droner og ROV'er er allerede godt på vej ind i Offshore og serviceområdet i det maritime. I OCB ser vi interessante perspektiver for netop at benytte teknologierne til at gøre Bornholm til et logistik og service center.

Følge linket, og vær med på workshoppen den 19. april, arrangeret af Business Center Bornholm.  

Innovationsworkshop: Bornholm som logistik- og servicehub i Østersøen - Business Center Bornholm

 

Vindprojekter giver et adrenalin-kick (1)

For Merethe Sejer, værkfører hos KH Maskinfabrik og uddannet smed, giver opgaverne i forbindelse med vindmølleprojekter på Rønne Havn et adrenalin-kick.

Merethe Sejer er værkfører hos KH Maskinfabrik. Hun er oprindelig uddannet smed og netop den baggrund giver hende en fordel, når samarbejdspartnerne i Offshore ringer og har brug for hjælp. Når det sker, kan hun også mærke adrenalinen pumpe, for det er den slags projekter, der er en særlig intensitet omkring.

”Offshore-opgaver er spændende udfordringer for vores ansatte, og ofte er der ikke lang planlægningstid. Men vi finder en løsning gen…