ISO-certificering kan være et stridt job at få i hus og kræver vedligeholdelse, men er også en nødvendighed for at blive underleverandør i offshore-branchen.

Trods stor travlhed arbejder 14 bornholmske virksomheder med at få en eller flere ISO-certificeringer i hus, og TASK Engineering er som den første er kommet igennem. Virksomhederne gør brug af de muligheder der tilbydes i projekterne ”Klar til Energiø Bornholm” og ”National Center for Grøn Energi”. Gennem initiativer fra bl.a. Business Center Bornholm, som netop søger midler hjem for at kunne understøtte udviklingen af de bornholmske virksomheder, har man kunnet få assistance fra rådgivere til at løse nogle individuelle opgaver i virksomhederne, heriblandt at få opbygget et ISO-ledelsessystem.…

Succes; Rønne Åben Havn

 

Tak for stor spørgelyst, deltagelse og nysgerrighed ved Rønne Åben Havn eventet.

Ved Vindmøllestanden var der travlhed, OCB flaget blafferede og det var en stor fornøjelse at fortæller om de erhvervsmuligheder, som medlemmerne i Offshore Center Bornholm allerede nu har kunnet gribe, som følge af projekter på Rønne Havn.

Endelig kvitterede gæsterne for den visuelle oversigt over havvindmølleparker, det er planlagt i Østersøen, og hvor man ser at Bornholms geografiske beliggenhed er ideel.

Mere end 1300 tog en tur på havnen.

Event: Droner g ROV'er - logistik og servicehub Bornholm

Droner og ROV'er er allerede godt på vej ind i Offshore og serviceområdet i det maritime. I OCB ser vi interessante perspektiver for netop at benytte teknologierne til at gøre Bornholm til et logistik og service center.

Følge linket, og vær med på workshoppen den 19. april, arrangeret af Business Center Bornholm.  

Innovationsworkshop: Bornholm som logistik- og servicehub i Østersøen - Business Center Bornholm