Maskinmester: Godt begyndt på Bornholm er halvt fuldendt på MSK!


maskinmester

MSK’s værkstedsskole på Campus Bornholm forbereder på fineste vis de studerende til den teoretiske del af maskinmesteruddannelsen. Det mener maskinmesteraspiranterne Anders, Aksel og Magnus, som nu har været i gang på MSK i Lyngby en god måneds tid – og giver studiet fuld skrue.

Tekst: Ole Jeppesen Kommunikation

Anders Sundberg, Aksel Pauck Holm og Magnus Kjær er tre glade maskinmesterstuderende. De var med på det første hold på MSK’s værkstedsskole på Campus Bornholm, men har nu forladt klippeøen til fordel for det treårige, teoretis…

It was today announced that Rønne Havn has been chosen as the port of departure for the wind turbines for Denmark's new and largest wind farm Kriegers Flak.

It was today announced that Rønne Havn has been chosen as the port of departure for the wind turbines for Denmark's new and largest wind farm Kriegers Flak.

 

The construction of Denmark's largest wind farm, Krigers Flak, will start by 2020. And now the port of shipment is found. It will be Rønne Havn, with its location on Bornholm in the middle of the Baltic Sea, central to the great operation.

 

In connection with the large project, the port area is expanded with 150,000 square meters.

 

"We are very pleased with our choice of Port of Rønne. It is well placed for activities in the Balt…

7-spinger for året 2017 - Offshore Center Bornholm has appointed the “Syvspringer” of the year 2017

Offshore Center Bornholm har udnævnt endnu en syvspringer

Syvspringeren for 2017, går til et helt team. Det er et Team, der har formået at tage et kæmpe spring og komme i mål med en stor opgave, selvom det ”kun” er fase 1.   

I omtaler selv dette mål som et startskud, hvilket også bevidner om en større vision og troen på muligheder – ikke mindst muligheder for Bornholm, herunder OCB.

På OCB’s vegne et stort Tak for indsatsen, tak for at åbne døren til nye muligheder,  - Syvspringer 2017 går til Rønne Havn Teamet.

 

Syvspringeren er en titel, som uddeles en gang om året til en virksomhed i…