Vindprojekter giver et adrenalin-kick (1)

For Merethe Sejer, værkfører hos KH Maskinfabrik og uddannet smed, giver opgaverne i forbindelse med vindmølleprojekter på Rønne Havn et adrenalin-kick.

Merethe Sejer er værkfører hos KH Maskinfabrik. Hun er oprindelig uddannet smed og netop den baggrund giver hende en fordel, når samarbejdspartnerne i Offshore ringer og har brug for hjælp. Når det sker, kan hun også mærke adrenalinen pumpe, for det er den slags projekter, der er en særlig intensitet omkring.

”Offshore-opgaver er spændende udfordringer for vores ansatte, og ofte er der ikke lang planlægningstid. Men vi finder en løsning gen…

Studiebesøg og nabovisit (1)

Virksomheder og aktører fra Skåne området besøgte Bornholm for at få mere indsigt i det arbejde og den læring, der er skabt i forbindelse med offshore vind på Bornholm.

17 engagerede deltagere krydsede Østersøen, til et studiebesøg, hvor der var lagt op til et bredt program.  Jeppe la Cour, Chief Business Officer – Offshore, Rønne Havn A/S indledte programmet med at give et indblik i den udvikling, som Rønne Havn A/S har været igennem.  Herefter tog Lone Reppien Thomsen fra Offshore Center Bornholm gruppen med på den rejse, som små og mellemstore virksomheder fra Bornholm har været på siden …