7-spinger for året 2017 - Offshore Center Bornholm has appointed the “Syvspringer” of the year 2017

Offshore Center Bornholm har udnævnt endnu en syvspringer

Syvspringeren for 2017, går til et helt team. Det er et Team, der har formået at tage et kæmpe spring og komme i mål med en stor opgave, selvom det ”kun” er fase 1.   

I omtaler selv dette mål som et startskud, hvilket også bevidner om en større vision og troen på muligheder – ikke mindst muligheder for Bornholm, herunder OCB.

På OCB’s vegne et stort Tak for indsatsen, tak for at åbne døren til nye muligheder,  - Syvspringer 2017 går til Rønne Havn Teamet.

 

Syvspringeren er en titel, som uddeles en gang om året til en virksomhed i netværket, der har taget et spring, for eksempel arbejdet sig ind på et nyt marked indenfor offshore eller taget initiativer, der har haft betydning for hele gruppen. ”Syv”, fordi tallet syv er et ikon i OCB’s markedsføring og udtrykker, at vi på Bornholm har vigtige services indenfor syv minutter. ”Spring” er udtryk for at virksomheden har gjort noget ekstraordinært eller bemærkelsesværdigt. Det er tredje år vi uddeler syvspringertitlen, første år , 2015 gik den til Martin Randrup, Bornholms Elektromotor. Andet år 2016 til Claus Andersen Sydhavnens motorværksted.