Member of Offshore Center Bornholm and support local activities - Local insurance company

 

Bornholms Brand er bornholmernes lokale forsikringsselskab. Vi tager os af bornholmerne, når skaden er sket, og sikrer de bedste forsikringer tilpasset vilkårene på øen.

For os er nærhed vigtigt. Vi kender øen, og vi kender vores kunder. Vi gør os umage for, at vores kunder skal føles sig trygge.

Den personlige kontakt er vigtig - hvad enten du foretrækker at kontakte os via telefon, mail eller et møde på adressen. Vores flade struktur og korte kommandoveje sikrer dig en kompetent og effektiv betjening.

Vi forsikrer bornholmerne, som vi har gjort det siden 1855, og er stolte af at være bornholmernes foretrukne forsikringsselskab. Det vil vi blive ved med at være.

Vi er med til at skabe tryghed, udvikling og arbejdspladser på øen. Ligesom vi glæder os over at kunne berige Bornholm med oplevelser gennem vores støtte til den lokale turisme, kultur og idrætsliv.

Bornholms Brand skal være bornholmernes nærliggende valg af forsikringsselskab.
Hos os skal det være nemt at være kunde.

Koncern

Koncernen Bornholms Brand består af to selskaber

  • Bornholms Brand A.m.b.a.
  • Bornholms Brandforsikring A/S.

Bornholms Brand A.m.b.a. er en finansiel forsikringsholdingsvirksomhed for forsikringsselskabet Bornholms Brandforsikring A/S, hvis primære formål er at eje aktier i Bornholms Brandforsikring A/S og sekundært bl.a. at fortage investeringer til gavn for det bornholmske erhvervsliv.

Forsikringsaktiviteterne i Bornholms Brandforsikring A/S består i direkte tegning af skadeforsikring på Bornholm. Selskabet har desuden agentur for Topdanmark, hvortil bl.a. pensionsordninger og andre specialprodukter formidles.

Moderselskabets ejerandel i Bornholms Brandforsikring A/S udgør 73 %, Den resterende del ejes af Topdanmark.

Bornholms Brandforsikring A/S 

Tornegade 8 3700 Rønne 

Telefon 56 93 00 00 

 info@bornbrand.dk